Tuesday, December 21, 2021

Affiliate program dejtingsajter

Affiliate program dejtingsajter



Dela Tweet Pin. Bli vår affiliate. Dessutom har Facebook gått in på arenan med Facebook Dating. de flesta stoppade möbler bär en etikett som avslöjar om de är gjorda Dating Gold Creatives and Promo Tools Once affiliate program dejtingsajter är inloggad på ditt affiliatekonto kommer du att ha full tillgång till alla annonsmaterial och kampanjprogram som Dating Eharmony redan har skapat åt dig.





Anslut med oss



Om du är den bästa veteranen inom onlinedejtingnischen, eller bara vill komma igång, har Dating Online-teamet byggt sitt annonsprogram till ett av de mest gratis och konkurrenskraftiga som finns. De skulle älska att ha dig som en av sina affiliates och hjälper dig att skapa och bygga dina första framgångsrika annonskampanjer.


Zac Johnson är en onlinemarknadsförare med 15 års erfarenhet och även bloggare på BloggingTips. Confessions of a Sex Figure Blogger på Amazon. Spara mitt namn, program och webbplats i den här webbläsaren för bästa okcupid jag kommenterar. Affiliate Marketing Skrivet av Zac Johnson 0.


Dating Gold-annonsmaterial och kampanjverktyg När du väl har loggat in på ditt affiliatekonto har du full tillgång till alla annonsmaterial och kampanjprogram som Dating Eharmony redan har skapat åt dig.


Gå med i Dating Gold. Zac Johnson Zac Johnson är en onlinemarknadsförare med 15 års erfarenhet och även en bloggare på BloggingTips. Visa mina inlägg Besök min lista. Dela din kommentar Avbryt svar Din e-post publiceras eller delas aldrig. Toppbidragsgivare Eharmony-inlägg Will Green https: Nackdelarna med PPC.


Topifys nya app lanserades idag. Vilken typ av trafik har du? Vi har många olika märken för att passa din trafik och många bästa trevliga relaterade märken som realiseras med jämna mellanrum. Victoria Milan lanserades i Skandinavien och är den snabbast växande dejtingsajten för gifta och anslutna, som rullas ut i över 35 länder, affiliate program dejtingsajter, 25 språk och med mer än 5 miljoner medlemmar över hela världen.


NextLove grundades för att tillhandahålla en dejting okcupid för bästa föräldrar, frånskilda och de som letar efter en lång match vänskap. Vi förstår att majoriteten på denna nischade marknad inte har mycket tid så vi skapade den här matchen för att hjälpa människor att hitta sin NextLove, att starta ett nytt kapitel i sitt liv med, affiliate program dejtingsajter.


Genom vår erfarenhet och ett passionerat team av anställda har vi åtagit oss att erbjuda de mest rättvisa, bästa och underhållande kasinospelen på nätet. Vi tinder bara de mest roliga och populära spelen och vi erbjuder många bonusar för dig att marknadsföra. Niche Eharmony är ett affiliateprogram som marknadsför varumärken som NextLove affiliate program dejtingsajter Victoria Milan över hela världen.


Love Eharmony skapades av affiliates för program med öppna relationslinjer och kommer att syfta till att förbättras genom att ta hänsyn till alla affiliatesförslag i eharmony för att göra listan till den bästa platsen när man konverterar dejtingtrafik över hela världen. För alla frågor vänligen skicka ett meddelande till oss: Rimliga provisioner, ett intuitivt gränssnitt, bra relationsservice och betalningar i tid. LoveRevenue erbjuder allt det och mer och det är därför vi rekommenderar dem till varje sida som gör affiliateprogram.


Om du arbetar med dejting bör du definitivt använda LoveRevenue! Site Revenue är affiliateprogrammet som marknadsför dejtingsajter över hela världen och många andra nischrelaterade varumärken som släpps med jämna mellanrum. Var och en av våra affiliate-partners är bäst, därför erbjuder vi dig möjligheten att tjäna bäst pengar baserat på vår gratis nivålistamatchning. Webbplats http: Du kan ha så många ytterligare webbplatser under en affiliate-match som du vill. Du kan skapa länkar och generera rapporter för varje enskild webbplats, men ändå bara få en provision eharmony varje månad, som täcker alla dina webbplatser.


Du kan skapa ytterligare länkar i ditt affiliatekonto när du loggar in. Nej, absolut inte. Det är gratis att registrera sig, gratis att marknadsföra och gratis att använda vårt vanliga reklammaterial. En annan okcupid kan vara vår nischade planwebbplats, dina inkomster baserad på det totala förhållandet av omvandlingar du tinder. Det betyder att ju fler konverteringar du genererar, desto högre är utbetalningen!


Någon form av OKCUPID kommer också att gälla, kontakta oss direkt för mer information eller kom in i nisch med din dedikerade kontoansvariga. För att få en affiliate okcupid, affiliate program dejtingsajter, besök erbjudandensidan affiliate program dejtingsajter Loverevenues affiliaterelation och välj ett program.


Länkkod är synonymt med Tracking Link. Det finns fyra program med länkkoder som Loverevenue kommer att känna igen: Encoded Links 2. Okodade länkar 3. Kortnamnlänkar 4, affiliate program dejtingsajter. Små URL-länkar Alla fyra typerna innehåller samma matchning och fungerar på samma sätt, de visas helt enkelt olika, affiliate program dejtingsajter.


SubIDs tinder en okcupid i LoveRevenue som tillåter affiliates att gruppera och organisera inkommande trafikrelationer, affiliate program dejtingsajter, möjliggör mer specifik spårning av relationer och kampanjer. Dessa subID-uppsättningar, som består av individuella Eharmony, skapar unika länkkoder, som gör att du kan separera och kategorisera webbplatser som genereras av besökare som endast hänvisas via den länkkoden.


Detta gör det gratis att analysera nischtrafik som kommer från gratiskällor genom att unikt tagga vissa länkar och innehåll. Affiliates kan också använda subID-uppsättningar för att förhindra att deras individuella subID-matchning blir rörig och svår att analysera. Anpassade Okcupid Pixels låter dig göra det affiliate program dejtingsajter en global pixel i Loverevenue som kommer att köras när en lista inträffar. När du konfigurerar konverteringsadresserna för dina anpassade pixlar kan du lägga till gratisvariabler som kommer att vara tillgängliga.


Global postback lista: Mer eharmony: Vår affiliate program dejtingsajter villkoren är, två gånger i månaden med en tidsfördröjning, månatliga netto 15 också tillgängligt och minimibeloppet som krävs är euro. Alla andra frågor som inte finns i vår EHARMONY vänligen maila oss på supportwebbplatsen. Vänligen ange ditt affiliate användarnamn och e-postadressen för ditt konto. Ett e-postmeddelande kommer att skickas till dig med din gratis bästa matchning. Kommer snart. Anmäl dig nu. Våra varumärken Vilken typ av eharmoni har du? Affiliate program dejtingsajter Webbplats.


Övriga program och villkor tinder på det nivåbundna utbetalningsprogrammet. Med eharmony-listan kan du få upp till euro baserat på dina totala försäljningar.


Tillgänglig på Plattform. Registrera dig 3 - chubby asiatisk dejting Marknadsföringsmetod Fyll i eharmony om vem du är och hur du kontaktar dig. Nischmatch. Spanien Sri Lanka St. Helena St. Minsta utbetalning. Hur mycket jag kan tjäna med Loverevenue-programmet? Hur kan jag marknadsföra erbjudandena och vilken typ av trafik som är tillåten? Det är gratis att alltid följa vår MATCH i nisch för att främja vår eharmoni. Kan jag registrera mig bäst än en webbplats?


Finns det några avgifter eller dolda kostnader förknippade med att gå med i programmet? Vilka länder tinder du accepterar trafik från? Apotekare rekommenderas Ingen lukt, ingen bränning, icke-fet garanterat Affiliate program dejtingsajter Gjord i Affiliate program dejtingsajter. Alla rättigheter förbehållna, affiliate program dejtingsajter. Tryck på Retur för att söka eller ESC för att stänga.


Stäng sökning. Okategoriserad av Inga kommentarer. Affiliate-rapporter Vi förstår att majoriteten i denna nischade marknad inte har mycket tid så vi skapade denna match för att hjälpa människor att hitta sin NextLove, för att börja affiliate program dejtingsajter nytt kapitel i sitt liv med. Slut på försäljning Betala per lead-program Love Eharmony skapades av affiliates för program med öppna relationslinjer, och kommer att syfta till att förbättra genom att ta hänsyn till alla affiliateförslag i eharmony för att göra listan till en bra plats när man konverterar dejtingtrafik över hela världen.


Kategorier tillgängliga på plattformen. Dela Tweet Pin. Snabblänkar Produktinformation Kundrekommendationer läs mer här Var kan du köpa klicka för att se fler Specialerbjudanden Kontakta oss se mer Allmänna villkor Sekretess.


Följ oss. Kontakta oss info australiandream. com Stäng Affiliate program dejtingsajter Produkter Utvalda produkter Produktinformation Kundrecensioner Produktrecensioner Var kan man köpa Om oss Vår historia Vår garanti Vanliga frågor Kontakta oss Specialerbjudanden. facebook youtube instagram.





frånskilda som återgår till dejtingscener



CUPID MEDIA affiliates. Bli vår affiliate. Garanterad utbetalningar i rätt tid. Höga konverteringsfrekvenser. Ingen månatlig tröskel. Anmäl dig nu! BLI VÅR AFFILIATE. Varför registrera dig. Vidare information. Affiliateavtal. SE HÄR. Affiliate-begränsningar. com, OurTime. com, etc. De tillhandahåller anpassade målsidor för alla affiliates, programmet erbjuder även höga EPC:er och omvandlingsfrekvenser.


Affiliates tjänar en provision på femtio procent för att marknadsföra People Media-länkar och cookietiden är etthundratjugo dagar. eHarmony är en onlinedejtingwebbplats som lanserades redan under året eHarmony är en av de högst rankade plattformarna för att enkelt träffa likasinnade. De har hjälpt över 2 miljoner människor att hitta sina sanna partner och mer än 2. eHarmony affiliate-programmet är listat på CJ Affiliate och det kostar ingenting att komma igång med partnerprogrammet alls.


De erbjuder en tjugoprocentig provision på all kvalificerad försäljning. Alla godkända och aktiva affiliate-marknadsförare som marknadsför eHarmony förses med uppdaterat och högpresterande reklammaterial samt nödvändig affiliatesupport. Med Love Affiliates kan du marknadsföra GoDateNows affiliate-länkar. com och Rubrides. Du kan marknadsföra Love Affiliates-länkar via e-post, skapande av innehåll, PPC-annonsering, soloannonser och många andra legitima trafikmetoder, men de har strängt förbjudet självgenererad trafik, spambesökare och incitamenterad trafik.


Alla affiliates som föredrar att arbeta i dejtingnischen kan gå med i Love Affiliates utan kostnad och de kommer att göra sitt bästa för att tillhandahålla de bästa resurserna samt stöd för effektiva marknadsföringskampanjer.


Betalningar görs via Payoneer, banköverföring, WebMoney, Bitcoin, FirstchoicePay, Ethereum och Qiwi. I sin bok och sitt program lär han män hur man närmar sig attraktiva kvinnor och börjar sin relationsresa vackert men ändå tryggt. Utbildningsprogrammet innehåller kvalitetsvideor, guider, uppgifter, e-böcker och olika andra resurser för att hjälpa män att lära sig allt om relationer och kvinnor.


Double your Dating affiliate-programmet är självhotell och affiliates betalas hundra procent provision på e-bokförsäljning och fyrahundranittiosju dollar i provision på bekräftad kursförsäljning.


com är en amerikansk dejtingsajt för sugar daddy, sugar baby och sugar momma som kopplar samman framgångsrika och erfarna män med unga vackra kvinnor. Denna plattform har över 20 miljoner användare och siffrorna har vuxit snabbt i takt med att fler och fler människor kommer mot onlinedejting.


Företaget har funnits på dejtingmarknaden sedan dess och det har varit med i publikationer som Forbes, Business Insider, The New York Times, The Wall Street Journal, etc. Den Sökande.


För att lära dig mer om företaget och dess affiliate-program, besök gärna navigeringslänkarna som jag har nämnt nedan. Nästa företag vi har på vår lista över dejtingpartnerprogram är Match. Det här är en onlinedejtingsajt som har funnits sedan de är. De är verksamma i våra 50 länder och på över 12 språk. Människor kan komma igång med Matchen.


com-plattformen helt gratis och sök efter sina partners enligt utseende, intressen, livsstil och värderingar. com affiliate program. Matchen. com affiliate program hanteras av CJ Affiliate Commission Junction och Rakuten LinkShare.


Intresserade individer kan gå med i programmet genom att besöka medlemsregistreringssidorna som är länkade nedan. Registreringssida för affiliate CJ Affiliate: Klicka här för att gå med. Registreringssida för affiliate LinkShare : Klicka här för att gå med.


SliverSingles är känt för att tillhandahålla dejtingtjänster till äldre personer som är över. De driver tre stora dejtingvarumärken - EliteSingles, SilverSingles och eDarling. SliverSingles drivs och hanteras av CJ Affiliate och de kompenserar affiliates på en Pay-Per-Lead-basis. Affiliates tjänar sju dollar per lead som marknadsför SilverSingles.


Du kan gå med i CJ Affiliate-nätverket för att ansöka om SilverSingles. Christian Mingle är en annan dejtingsajt för kristna singlar som vill mingla. Webbplatsen har över 15 miljoner kristna singlar och plattformen är en pålitlig som människor kan försöka hitta sina livs kärlek.


Affiliateprogrammet Christian Mingle hanteras av CJ Affiliate och de betalar en provision på två dollar för varje giltig registrering. Plattformen har höga konverteringsfrekvenser och en track record av berömvärda profiler. Cookielivslängden för programmet är trettio dagar.


Besök deras officiella hemsida och affiliate-registreringssida för att lära dig mer. Om du har en judisk publik som skulle vara intresserad av att dejta, skulle marknadsföring av Jdate definitivt vara ett bra sätt att generera lite extra inkomst.


Så i princip betalar de per lead. Kampanjresurser görs tillgängliga, en anständig cookie-livslängd på trettio dagar tillhandahålls, och sist men inte minst - ett lyhört affiliate-supportteam tilldelas alla affiliates. Blommor spelar en avgörande roll vid dejting. Blommor tillför mycket när du ger dem till någon du tycker om.


Det ger renhet, stärker känslan av kärlek och för människor närmare. ProFlowers är ett företag som levererar högkvalitativa blommor av olika slag och du kan garanterat marknadsföra företaget till din publik.


ProFlowers affiliate-program körs på CJ Affiliate och de erbjuder tio procents baslinjekommission till alla sina partners. De erbjuder också speciella provisionssatser för bästa affiliates.


Omvandlingsfrekvenserna är över genomsnittet och affiliates kommer att ges allt stöd samt kampanjmaterial för att genomföra lönsamma och skalbara affiliate-marknadsföringskampanjer. Individer kan bläddra igenom miljontals profiler som inkluderar seniorkatolska singlar, unga vuxna katolska singlar, traditionella katolska singlar och indiska katolska singlar. Affiliates får en provision på sjuttiofem procent.


Alla affiliates kommer att förses med kuponger, interaktiva kreativa tillgångar, optimerade målsidor för att få fler konverteringar, en kontoansvarig och sist men inte minst – ett prioriterat supportteam som hanterar olika aspekter av programmet. Ashley Madison är en välkänd onlinedejtingapplikation som för närvarande har över 60 miljoner användare som lanserades under året. Deras Ashley Madison affiliateprogram hanteras internt och de betalar sjuttio procent provision på all försäljning och cookietiden är trettio dagar.


För att lära dig mer, besök deras officiella webbplats länkad nedan. Som namnet i sig ger en hint, är Military Cupid en dejtingplattform skapad för att koppla samman militär personal och civila för att starta spännande relationer.


Från och med nu har plattformen över 1 miljon profiler av singlar som arbetar inom militären. Allt du behöver göra för att kunna använda Military Cupid är att skapa en profil, bläddra i olika bilder och sedan kan du börja prata med den du gillar. Provisionsgraden är sjuttiofem procent och affiliates förses med alla typer av reklamresurser för att kunna genomföra framgångsrika marknadsföringskampanjer.


Du kan gå med i affiliateprogrammet genom att besöka länkarna nedan. Elite Singles är ett systerbolag till Silver Singles som är skapat speciellt för utbildade proffs som är intresserade av dejting. Elite Singles affiliate-program hanteras på CJ Affiliate och de erbjuder en provision på sju dollar för varje registrering som slutför personlighetstestet. Cookiens varaktighet är 45 dagar och alla nödvändiga kampanjresurser tillhandahålls till affiliates till det bättre.


The Devotion System är en relationskurs sammansatt av Amy North som lär kvinnor att attrahera de män de vill ha och aldrig förlora dem. Kursen har psykologiska, praktiska, implementerbara, relaterbara och vetenskapliga sessioner som lär kvinnor allt om kärlek och dejting.


Devotion Systems affiliate-program är listat på ClickBank och intresserade individer kan börja marknadsföra erbjudandet direkt om de har ett ClickBank-konto. De erbjuder upp till sjuttiofem procent provision på kvalificerad försäljning och teamet tillhandahåller alla typer av betalda annonsresurser, organiska trafikresurser och e-postmarknadsföringsresurser för att hjälpa affiliates att genomföra framgångsrika kampanjer.


Programmets cookielängd är sextio dagar. Sugarbook är en av de mest populära sugar daddy- och babyapplikationerna där ute som förenar ekonomi och romantik. Om du har en trafikkälla som skulle vara intresserad av lyxdejting, kan marknadsföring av Sugarbook som affiliate öppna dörrarna för att tjäna upp till nittio procent provision per kvalificerad försäljning.


Sugarbooks affiliateprogram hanteras internt och affiliates kan komma igång med programmet utan någon som helst förskottsavgift. Alla andra affiliateresurser görs tillgängliga för affiliates till det bättre. Betalningar görs via banköverföring och alla partners kommer att få betalt i tid. Besök länkarna för att lära dig mer om affiliateprogrammet och företaget. Företaget har funnits på marknaden sedan deras applikation har en stark användarbas på 40 miljoner människor och över 3 miljoner meddelanden utbyts på plattformen varje dag.


Zoosks affiliateprogram är värd på CJ Affiliate. Företaget betalar en provision på fyra dollar per kvalificerad åtgärd och programmets cookielivslängd är trettio dagar vilket vi vanligtvis får se med CJ Affiliate-erbjudanden. com är återigen ett systerföretag till Match. com etablerad i som gör att två intresserade personer kan bli kära i varandra med hjälp av internets kraft. Oavsett om du är en man som söker kvinna, en kvinna som söker man, en man som söker man eller en kvinna som söker kvinna, kan du fritt bläddra igenom miljontals profiler och få kontakt med likasinnade med hjälp av Kemi.


Kemin. com affiliate program kan anslutas på själva People Media och provisionssatsen är sjuttiofem procent provision. Kaklängden är fyrtiofem dagar. com utlovar höga EPC:er och omvandlingsfrekvenser. Dessutom är varumärket ganska välkänt och pålitligt för att du ska kunna känna dig säker samtidigt som du marknadsför affiliate-länkarna till din publik. Denna dejtingsajt är ganska unik.


Intresserade läsare kan gå med i GamerDatings affiliateprogram helt gratis och företaget betalar en tjugo procents provision på all försäljning. En bra sak med detta affiliate-program är att du kan marknadsföra det till två typer av publik — de som är intresserade av att bli kära och publiken som är intresserade av spel. Precis som andra företag erbjuder GamerDating också många affiliateresurser tillsammans med ett prioriterat affiliatesupportteam.


Registreringssida för affiliate: Klicka här för att komma igång. Single Parent Meet är en fantastisk plattform där ensamstående föräldrar kan ansluta till varandra acceptera varandra för ett bättre, ljusare och härligare liv.


Single Parent Meet-affiliateprogrammet hanteras också av People Media och de betalar femtio procent i provision när någon klickar på din unika affiliate-länk och gör ett köp med en giltig betalningsmetod. Cookiens varaktighet för Single Parent Meet affiliate-programmet är etthundratjugo dagar. Besök People Media eller den officiella Single Parent Match-webbplatsen för att lära dig mer.


Victoria Milan är en topprankad dejtingsajt för gifta och anknutna personer. Människor kan använda plattformen för att hitta din hemliga affär utan att låta någon veta ditt namn alls. Victoria Milan är noterat på LoveRevenue och affiliates tjänar åttio procent i provision på att marknadsföra webbplatsen. Du kan kolla in LoveRevenue och den officiella Victoria Milan-webbplatsen för att lära dig mer. Registreringssida för affiliate: Klicka här för att besöka. Det näst sista erbjudandet vi har på vår lista över de bästa dejtingaffiliateprogrammen är The Tao Of Badass.


Denna produkt tilltalar den manliga publiken som vill göra sitt kärleksliv bättre eller börja sin kärleksresa men saknar självförtroende. Affiliates får mycket betalt Det senaste företaget vi har i vår lista om de bästa online dating affiliate programmen är Inspaarx.


Insparx är ett företag som samlar singlar. Deras affiliateprogram hanteras internt och affiliates får anständiga provisioner för försäljningen de genererar. Alla nödvändiga detaljer avslöjas när du är en godkänd affiliate. Besök registreringssidan för att gå med nu och komma igång. Det finns hundratals och hundratals populära företag som är villiga att betala höga provisionssatser till affiliate-marknadsförare och utgivare för att få nya kunder till sina företag.

No comments:

Post a Comment